martes, mayo 01, 2007

Ia Trobada de Coixinaires

Estimats Amics,

Desde l'associació de coixinaires es proposa la "Ia Trobada de Coixinaires", on tot de gresca, ensurts i adrenal.lina brotllarà entre els participants.

Tots els que hi vulguin participar portaràn un coixí sota el braç i es dirigiràn al pati de de la parcel.la P, el dia D a la hora H (Es designarà un dia a partir de la disponibilitat dels participants i en funció de la bonança metereològica).

Modalitats de joc:

- Death Match: Tots els participants entraràn al camp de batalla (comprès entre les palmeres i el mur de contenció) amb un coixí sota el braç. Es dorarán la mà i quan soni el toc d'inici, tot de plomes i esbatussades començaràn a lliscar.

- Per equips: Es faran dos equips, el blau i el vermell. Cada participant portarà un mocador del color del seu equip. Es tractarà de tombar a l'equip contrari a base de coixinades. Es permeten "muntanyes".

Regles del joc:

- Les coixinades poden tenir intensitat pero no poden anar dirigides a elements vitals, com el cap o altres que posin en perill la descendència de l'atacat.

Al final de la trobada els participants rebràn un petit obsequi.

Els que vulguin assistir a la trobada sense participar del joc poden llegir un llibre, prendre cafe, pintar, fer tertulia i/o fer punt de creu.

Seguidament s'iniciarà la cloenda amb les activitats habituals.

4 comentarios:

XaBi dijo...

Llavors a la modalitat Death Match no hi ha morts?
I per equips ... jo em demano anar contra el Ori, i si l'Ori no ve, jo no vinc, que sense poder pegar al Ori no té gràcia!!

Unknown dijo...

S'anul.la la trobada per l'intent d'atemptar contra la integritat d'una persona.

Raul dijo...

a what???

No hi ha problema, es pot tornar a convocar, jo em comprometo a atemptar contra el xabi, aixi ja s'iguala la lluita....

Proposo nova modalitat "resistencia", tots els participants utilitzen el coixi per dormir, l'ultim en despertarse, guanya! l'Abraham no pot jugar perque els tranquimazins son considerats doping...

MARIA MENDEZ ALONSO dijo...

juasjuasjuas

la tila también se considera doping?